00741

ΑΚΡΙΛΙΚΟ RAVAROOF 20kg

70,00 €
με ΦΠΑ
Ποσότητα
Άμεσα Διαθέσιμο

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

Το RAVAROOF Acryl είναι ένα ακρυλικό στεγανωτικό προϊόν, ενός συστατικού. Μετά την ωρίμανση του δημιουργεί μια ανθεκτική μεμβράνη στεγανοποίησης, πολύ μεγάλης ελαστικότητας.

ΧΡΗΣΗ

  • Στεγάνωση δωμάτων από σκυρόδεμα.
  • Προστασία κάθετων, κεκλιμένων και οριζοντίων επιφανειών κατασκευασμένες από σκυρόδεμα, τσιμεντοκονιάματα, πλάκες ελενίτ, μεταλλικές επιφάνειες, ξύλο, κεραμίδια κ.α.
  • Προστασία ασφαλτικών μεμβρανών (ενώσεις - ραφές, δύσκολα σημεία, σταθεροποίηση & προστασία ψηφίδας κλπ). Ενδείκνυται για προστασία πολυουρεθάνης.

ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ

Έχει μεγάλη ελαστικότητα και γεφυρώνει τυχόν μικρορηγματώσεις, ακολουθώντας τις συστολές και διαστολές του υποστρώματος. Είναι υδατοδιαλυτό, εύκολο και γρήγορο στην εφαρμογή, με μεγάλη καλυπτικότητα. Έχει άριστη αντοχή σε πληθώρα χημικών προσβολών. Οικονομικός αλλά και αποτελεσματικός τρόπος στεγάνωσης. Μεγάλη αντοχή στις καιρικές συνθήκες και στην UV (υπεριώδη ακτινοβολία) και IR (υπέρυθρη ακτινοβολία). Μη τοξικό.

ΟΔΗΓΙΕΣ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ

Καθαρίζουμε πολύ καλά την επιφάνεια.

Αραιώνουμε το RAVAROOF Acryl 10-20% με νερό και εφαρμόζουμε το πρώτο χέρι με ρολό, βούρτσα, πινέλο ή ψεκασμό. Για το δεύτερο χέρι αραιώνουμε το RAVAROOF Acryl 5% με νερό ή αυτούσιο. 

Η δεύτερη στρώση πρέπει να εφαρμόζεται όταν η επιφάνεια δεν κολλάει (ανάλογα με την θερμοκρασία και την υγρασία του χώρου~24h). Σε περίπτωση που απαιτείται τρίτη στρώση, δεν αραιώνουμε το προϊόν.

ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ

Απαιτείται τουλάχιστον 1kg/m2, σε δύο στρώσεις.

ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΙ

Το προϊόν δεν πρέπει να εφαρμόζεται σε αρνητικές θερμοκρασίες ή όταν επίκειται βροχή.

Ελάχιστη θερμοκρασία υποστρώματος +5°C.

ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ

Τα εργαλεία καθαρίζονται με νερό όταν το υλικό είναι ακόμη σε υγρή μορφή. Όταν το υλικό σκληρύνει, απομακρύνεται μόνο με μηχανικά

μέσα.

ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΗ

Το προϊόν μπορεί να διατηρηθεί σε προστατευμένο, στεγνό χώρο, στις αρχικές του κλειστές συσκευασίες, για τουλάχιστον 12 μήνες από την ημερομηνία παραγωγής

ACCESSORIES

Specific References