• 100% Γνήσια Αυθεντικά Προϊόντα 100% Γνήσια Αυθεντικά Προϊόντα
  • Αποστολή σε όλη την Ελλάδα και με Αντικαταβολή! Αποστολή σε όλη την Ελλάδα και με Αντικαταβολή!
  • Δικαίωμα Επιστροφής Δικαίωμα Επιστροφής

3M™ Δίσκος κοπής HP STEEL & INOX

Κωδικός: 99000
2,74 €

Ο 3M™ Δίσκος Κοπής High Performance διαθέτει κεραμικό λειαντικό κόκκο, για γρήγορη κοπή με αυξημένη αντοχή και διάρκεια ζωής. Οι Τροχοί Κοπής μας είναι ιδανικοί για πολλές εφαρμογές κοπής μετάλλων, μεταξύ των οποίων κοπή σωλήνων και αφαίρεση υλικού συγκολλήσεων.

Χρησιμοποιήστε τον 3M™ Δίσκο Κοπής High Performance που διαθέτει 3M™ Κεραμικούς Λειαντικούς Κόκκους, οι οποίοι κάνουν γρήγορη κοπή και έχουν αυξημένη αντοχή και διάρκεια ζωής. Αυτός ο Κόκκος κόβει ψυχρά, εξασφαλίζοντας ότι αυτοί οι Δίσκοι Κοπής λειτουργούν άριστα σε μέταλλα ευαίσθητα στη θερμότητα, όπως ο ανοξείδωτος και ο μαλακός χάλυβα.

Οι Δίσκοι Κοπής διατίθενται σε παραλλαγή Τύπου 41 και Τύπου 42. Οι Τροχοί Τύπου 41 είναι επίπεδοι, ενώ οι Τροχοί Τύπου 42 έχουν συμπιεσμένο κέντρο. Όταν χρησιμοποιούνται με λειαντικά εργαλεία και προφυλακτήρες τροχού, ο Τύπος 41 γίνεται κλειστού τύπου και ο Τύπος 42 ανοικτού τύπου. Οι Τροχοί Τύπου 41 συνήθως χρησιμοποιούνται κάθετα, για παράδειγμα όταν κόβουν τις ακμές τραπεζιού, ενώ οι Τροχοί Τύπου 42 χρησιμοποιούνται συχνά οριζόντια, για εφαρμογές ισόπεδης κοπής.

Οι Τροχοί μας χρησιμοποιούνται σε πολλές βιομηχανίες και εφαρμογές, όπως σε τουρμπινοκινητήρες, μεταλλικά εμφυτεύματα, υδραυλικές εγκαταστάσεις, δομικά υλικά, ιατρικές συσκευές και εξαρτήματα μεταλλικών κατασκευών.

Για βέλτιστη επίδοση, χρησιμοποιήστε αυτούς τους Τροχούς με 3M™ Γωνιακούς Τροχούς (πωλούνται χωριστά). Διαθέτουν κεραμικό λειαντικό κόκκο, για γρήγορη κοπή με αυξημένη αντοχή και διάρκεια ζωής.

Έχουν ψυχρή, καθαρή κοπή για να μειώσουν την πιθανότητα του αποχρωματισμού και της οξείδωσης του μετάλλου. Ειδικά κατασκευασμένοι για χρήση σε ανοξείδωτο και μαλακό χάλυβα.

Προτεινόμενες Εφαρμογές

  • Για κοπή σωλήνων και αφαίρεση υλικού συγκολλήσεων.
  • Χρήση σε μέταλλα ευαίσθητα στη θερμότητα, όπως ανοξείδωτο και μαλακό χάλυβα.
  • Χρησιμοποιούνται σε πολλές βιομηχανίες και εφαρμογές, όπως σε τουρμπινοκινητήρες, μεταλλικά εμφυτεύματα, υδραυλικές εγκαταστάσεις, δομικά υλικά, ιατρικές συσκευές και εξαρτήματα μεταλλικών κατασκευών.

Σχετικά προϊόντα

(Υπάρχει 16 προϊόντα στην ίδια κατηγορία)