00135

3M™ VHB™ Ακρυλικη Ταινια Διπλης Οψης 4611F

12,77 €
με ΦΠΑ
ΠΛΑΤΟΣ
Ποσότητα
Άμεσα Διαθέσιμο

Για πάνω από 20 χρόνια η 3Μ βρίσκεται στην πρωτοπορία των αλλαγών στην τεχνολογία της βιομηχανικής συναρμολόγησης. Οι αφρώδεις ακρυλικές ταινίες Πολύ Ισχυρής Συγκόλλησης (VHB – Very High Bonding) της 3Μ αποτελούν τις αποτελεσματικές και οικονομικές εναλλακτικές λύσεις αντί για τα παραδοσιακά συστήματα μηχανικής στερέωσης. Δεν απαιτείται παρά μόνο πολύ περιορισμένη έως σχεδόν μηδενική επένδυση σε μηχανολογικό εξοπλισμό. Τα προϊόντα σας είναι ανώτερης ποιότητας, μεγαλύτερης ισχύος, καλύτερης εμφάνισης και υψηλότερης αντοχής στη διάβρωση και τον καιρό.

Οι ταινίες VHB διαφέρουν από τις κανονικές αφρώδεις ταινίες λογω του 100% καθαρού ακριλικού συγκολλητικού πυρήνα τους, γεγονός που τις κάνει να έχουν μεγάλη αντοχή συνοχής.

Πλεονεκτήματα στην ποιότητα

·         Ισχυρές και ανθεκτικές συγκολλήσεις

·         Δε χρειάζεται τρύπημα η οξυγονοκόλληση των υλικών

·         Δε χρειάζεται λείανση η φινίρισμα της συγκόλλησης

·         Τελειωμένο προϊόν χωρίς ενώσεις

·         Απόσβεση κραδασμών

·         Ενιαία γραμμή συγκόλλησης

·         Βελτιωμένη αισθητική

·         Άριστες στεγανοποιητικές ιδιότητες

·         Αντοχή στις υπεριώδη ακτινοβολίες

·         Αντοχή στα χημικά

Πλεονεκτήματα στο κόστος

·         Δεν απαιτείται μηχανολογικός εξοπλισμός

·         Γρήγορη διαδικασία συναρμολόγησης

·         Αποφεύγεται η φύρα λόγω τρυπήματος η οξυγονοκόλλησης

·         Χαμηλότερο κόστος εργασίας

·         Κανένα κόστος επένδυσης

Ευελιξία

·         Τέλεια για μέταλλα, πλαστικά, γυαλί…

·         Ενώνει ανόμοια υλικά

·         Αυξάνει τις δυνατότητες σχεδιασμού

·         Εξουδετερώνει τους διαφορετικούς ρυθμούς θερμικής διαστολής

·         Μπορεί να εφαρμοστεί στο εργοστάσιο η επιτόπου

·         Μπορεί να διαμορφωθεί και να κοπεί σε μήτρα 

Βασίζονται σε αυτήν την ειδική ταινία συγκόλλησης, σε πολλά στάδια των διαδικασιών συναρμολόγησης, στερέωσης, συγκόλλησης και στεγανοποίησης. Αυτή η αξιόπιστη και ασφαλής ταινία προσφέρει σταθερή συγκόλληση, ξεχωριστή αντοχή και εξαιρετική ανθεκτικότητα στους διαλύτες και στην υγρασία. Η 3M υποστηρίζει όλα τα προϊόντα της και είναι εδώ για να σας προσφέρει οδηγίες σχεδιασμού και τεχνική υποστήριξη, όταν τις χρειάζεστε. Αποδεδειγμένη αξιοπιστία από τις 3M™ VHB™ Ταινίες. Η 3M™ VHB™ Ταινία παρέχει ισχυρή συγκόλληση που διαρκεί, με τρόπο που τα μηχανικά μέσα στερέωσης δεν μπορούν να προσφέρουν. Αυτή η ταινία βελτιώνει την εμφάνιση των ολοκληρωμένων προϊόντων, καταργώντας τα καρφιά και τις βίδες, ενώ παράλληλα προσφέρει άμεση ισχύ κατά τον χειρισμό. Στις περισσότερες περιπτώσεις, η στερέωση με 3M™ VHB™ Ταινία είναι πολύ πιο γρήγορη διαδικασία, σε σχέση με τη διάτρηση, τη στερέωση ή με τη χρήση υγρής κόλλας. Οι ταινίες αυτής της ευέλικτης σειράς χρησιμοποιούνται σε εσωτερικούς ή εξωτερικούς χώρους, σε πληθώρα εφαρμογών, όπως στη συναρμολόγηση παραθύρων, θυρών και πινακίδων, σε ηλεκτρονικά, κατασκευές και αμέτρητες άλλες βιομηχανικές εφαρμογές. Είναι ανθεκτική στις χημικές ουσίες και στην ακτινοβολία UV και παραμένει ανεπηρέαστη από τις μεταβολές της θερμοκρασίας. Η 3M™ VHB™ Ταινία μπορεί να αντέξει από τη ζέστη του Ντουμπάι έως και το κρύο του Καναδά. Η μοναδική της ακρυλική σύνθεση είναι εξαιρετικά ισχυρή και ανθεκτική στις μεταβολές στην πάροδο του χρόνου, καθιστώντας την μια ισχυρή λύση μεγάλης διάρκειας, την οποία μπορείτε να εμπιστευτείτε. Νέες, καλύτερες ιδέες έρχονται στο φως, μέσω της επιστήμης και της καινοτομίας. Το Τμήμα με τις Βιομηχανικές Ταινίες και Κόλλες της 3M, εφαρμόζει την επιστήμη της συγκόλλησης για να παράγει καινοτόμες λύσεις, που βελτιώνουν τον σχεδιασμό και τις παραγωγικές διαδικασίες των εταιρειών σε ολόκληρο τον κόσμο. Τελικά, αυτές οι τεχνολογίες βοηθούν πελάτες, όπως εσείς, να προσφέρουν ανταγωνιστικά προϊόντα στην αγορά, πιο γρήγορα και αποδοτικά.

 

 

 

 

Specific References