3M™ Scotch-Brite™ Ακτινωτή Βούρτσα Bristle με Προσαρμογέα BB-ZB TYPE-C 150mm

02447
128,85 €
με ΦΠΑ
ΚΟΚΚΟΣ
Ποσότητα
Προϊόν διαθέσιμο με διαφορετικές επιλογές


Ή

Καλέστε μας στο 2102850634

Μορφοποιημένες ίνες με λειαντικό αφαιρούν μπογιές, γρέζια και μικρές συγκολλήσεις, φινίρουν, γυαλίζουν, καθαρίζουν και αφαιρούν επιστρώσεις.
Εξασφαλίστε επιθετική κοπή και σταθερή ποιότητα φινιρίσματος για όλη την ωφέλιμη ζωή του δίσκου με τον κεραμικό λειαντικό κόκκο της 3M.

Οι ευέλικτες, σκληρές ίνες απαιτούν μικρότερη πίεση από τις συρμάτινες βούρτσες και προσαρμόζονται σε περιγράμματα, καμπύλες, ακόμη και σε πολύπλοκα μέρη.
Η απόσταση μεταξύ των τριχών είναι ιδανική για την αφαίρεση επιστρώσεων και άλλων ουσιών που προκαλούν υπερβολικό φράξιμο.

Χωρίς συρμάτινες ίνες, για βελτιωμένη ασφάλεια.

Αφαιρέστε αποδοτικά μπογιά, λεκέδες, κόλλες, καψίματα συγκολλήσεων, σκουριά, βαριές οξειδώσεις και επιφανειακούς ρύπους από μεγάλες περιοχές, με τη Scotch-Brite™ Ακτινωτή Βούρτσα Bristle. Οι ανθεκτικοί Δίσκοι μας είναι σχεδιασμένοι να κάνουν γρήγορες κοπές και να διαρκούν περισσότερο από τους συρμάτινους και άλλους λειαντικούς δίσκους. Λειτουργούν καλά σε αλουμίνιο, χαλκό, μπρούντζο, ανθρακοχάλυβα, χυτοσίδηρο, ανοξείδωτο χάλυβα και άλλα μέταλλα. Συνιστώνται για χρήση σε γενικές εφαρμογές στη βιομηχανία, στην αεροδιαστημική, στην αυτοκινητοβιομηχανία, στη μεταλλουργία και στις μεταφορές. Χρησιμοποιούν μορφοποιημένες, εύκαμπτες σκληρές τρίχες που παρέχουν μεγαλύτερη επαφή με την επιφάνεια από τις συρμάτινες βούρτσες και παραμένουν με ασφάλεια στη θέση τους, κάτω από ελαφρά πίεση, για να επιτύχουν το επιθυμητό φινίρισμα. Οι Δίσκοι μας διαθέτουν μείγμα κεραμικού οξειδίου του αλουμινίου της 3M, που είναι ένα ανώτερης απόδοσης κεραμικό ορυκτό, σχεδιασμένο να ενισχύσει τη δύναμη και τη σκληρότητα του κόκκου. Αυτό το μείγμα από κεραμικούς κόκκους οξειδίου του αλουμινίου είναι σχεδιασμένο να δίνει ρυθμό κοπής που υπερβαίνει τα συμβατικά λειαντικά οξειδίου του αλουμινίου. Τα κεραμικά λειαντικά είναι σχεδιασμένα να αντέχουν την έντονη θερμότητα και τις εφαρμογές πίεσης. Τα Λειαντικά της Scotch-Brite είναι μοναδικά προϊόντα για την επεξεργασία επιφανειών, συνδυάζοντας λειαντικά από υλικά με non-woven ίνες και δημιουργώντας ένα σύστημα λείανσης που παρέχει ομοιόμορφα αποτελέσματα σε όλη τη διάρκεια ζωής του προϊόντος. Το υλικό ανοιχτής δομής δεν ζεσταίνεται και εμποδίζει το πρόωρο φράξιμο, περιορίζει το μπούκωμα των ινών και διατηρεί την κοπή των λειαντικών ορυκτών σε υψηλή απόδοση.

Η Scotch-Brite™ Ακτινωτή Βούρτσα Bristle διαθέτει λειαντικό κεραμικό κόκκο της 3M και μορφοποιημένες, εύκαμπτες σκληρές τρίχες, για μεγαλύτερη επαφή με την επιφάνεια από τις συρμάτινες βούρτσες και διαρκή λειαντική ισχύ για ολόκληρη τη ζωή του δίσκου. Ο ταχείας λειτουργίας Δίσκος μας αφαιρεί τις επιφανειακές ατέλειες, συμπεριλαμβανομένων της μπογιάς, των λεκέδων, των καψιμάτων και της σκουριάς, από μεγάλες επιφάνειες.

Specific References