• -25%
Έκπτωση 25%

3M™ Scotch-Brite™ Συμπαγής Τροχός Λείανσης Unitized DP-UD Deburr and Finish PRO 115mm

02622
49,04 €
36,78 €
με ΦΠΑ

·        Δίσκος που βελτιώνει την αντοχή και τη δύναμη της λείανσης.

·        Οι κόκκοι ακριβείας του έχουν σχεδιαστεί για να κόβουν γρήγορα και αιχμηρά, επιτρέποντας την ταχύτερη αφαίρεση.

·        Ιδανικός για μέτρια έως βαριά απομάκρυνση αποθεμάτων

·        Σβήνει τις ατέλειες των επιφανειών, για ένα λείο φινίρισμα.

·        Ανοιχτή δομή που είναι ανθεκτική στο μπούκωμα, συμβάλλοντας στην μεγαλύτερη διάρκεια ωφέλιμης ζωής του λειαντικού.

ΚΟΚΚΟΣ
Ποσότητα
Άμεσα Διαθέσιμο

 

Ο δίσκος Scotch-Brite ™ Deburr and Finish PRO Unitized Disc είναι ένας νέος δίσκος που έχει σχεδιαστεί για να προσφέρει μια ποικιλία εφαρμογών μεταλλουργίας, ευκολότερη και πιο αποτελεσματική για επαγγελματίες του κλάδου. Συνήθως, τα λειαντικά υπερέχουν σε έναν τομέα: αποφλοίωση, φινίρισμα ή ανάμειξη. Αυτός ο δίσκος πολλαπλών χρήσεων είναι μοναδικός, επειδή έχει σχεδιαστεί για να κάνει και τα τρία.

 

Χρήσιμο σε πολλές βιομηχανίες

Το Scotch-Brite ™ Deburr and Finish PRO Unitized Disc καλύπτει πολλές βιομηχανίες, όπως πετρέλαιο και φυσικό αέριο, αεροδιαστημική, αυτοκινητοβιομηχανία και μεταλλική κατασκευή.

Ενδεικτικά παραδείγματα:

-Σπειροειδείς σωλήνες και σωληνοειδή προϊόντα.

-Ρότορες, καλύμματα, κάδοι στροβίλου και αγωγούς.

-Γρανάζια, λαμαρίνα και εξαρτήματα κινητήρα.

-Μηχανικά και σφραγισμένα μέρη.

Πλεονεκτήματα

Το Scotch-Brite ™ Deburr και το Finish PRO Unitized Disc έχει όλα τα οφέλη των προϊόντων Scotch-Brite ™ , συμπεριλαμβανομένης της αντοχής στο φορτίο και του ανοιχτού ιστού που ανταποκρίνεται.
Αυτό που ξεχωρίζει αυτόν τον δίσκο από άλλα λειαντικά Scotch Brite ™ είναι ο κεραμικός κόκκος ακριβείας σε σχήμα 3Μ.
Το ορυκτό - συνυφασμένο σε όλο το λειαντικό - έχει σχεδιαστεί για υψηλή σκληρότητα και αντοχή.
Το ορυκτό κοπής εξουδετερώνεται από μαλακές, πλευστές νάιλον ίνες που ανταποκρίνονται στις ανωμαλίες της επιφάνειας και τα περιγράμματα. Τα κενά μεταξύ των ινών επιτρέπουν στα συντρίμμια να διαφύγουν και βοηθούν στην ελαχιστοποίηση της φόρτωσης. Μαζί, ο ιστός και το ορυκτό συνδυάζονται για να αντιμετωπίσουν επιθετικά το υπόστρωμα χωρίς να θυσιάσουν προβλέψιμα αποτελέσματα.

Οι ενοποιημένοι δίσκοι διαφέρουν από τους συνεχόμενους δίσκους, επειδή διαθέτουν κατασκευή με στρώσεις: ο ανοιχτός ιστός σκληραίνει και συμπιέζεται για πρόσθετη αντοχή και αντοχή. Η μοναδική μέθοδος παραγωγής κάνει τους ενοποιημένους δίσκους να ταιριάζουν με τα άκρα και τα περιγράμματα. Επιπλέον, οι δίσκοι μπορεί να λειτουργούν δεξιόστροφα ή αριστερόστροφα. Συνιστούμε τη χρήση αυτού του δίσκου με 3M ™ Grinder T27 (πωλείται ξεχωριστά).

 

Οι δίσκοι Scotch-Brite ™ Deburr και Finish PRO Unitized Disc είναι ιδανικοί για εργασίες συντήρησης. Αυτά τα σκληρά, υψηλής απόδοσης προϊόντα διαρκούν από βρωμιά, διάβρωση και άλλους ρύπους χωρίς φόρτωση και χωρίς αλλαγή γεωμετρίας εξαρτημάτων - βοηθώντας σας να ολοκληρώσετε τη δουλειά πιο γρήγορα.

 

·         Δίσκος που βελτιώνει την αντοχή και τη δύναμη της λείανσης.

·         Οι κόκκοι ακριβείας του έχουν σχεδιαστεί για να κόβουν γρήγορα και αιχμηρά, επιτρέποντας την ταχύτερη αφαίρεση.

·         Ιδανικός για μέτρια έως βαριά απομάκρυνση αποθεμάτων

·         Σβήνει τις ατέλειες των επιφανειών, για ένα λείο φινίρισμα.

·         Ανοιχτή δομή που είναι ανθεκτική στο μπούκωμα, συμβάλλοντας στην μεγαλύτερη διάρκεια ωφέλιμης ζωής του λειαντικού.

 

Specific References