Όροι Ασφαλείας

Ευχαριστούμε που επισκεφθήκατε αυτόν τον ιστότοπο. Ελπίζουμε ότι θα χαρείτε να μάθετε περισσότερα σχετικά με την εταιρεία και τα προϊόντα μας.

Η εταιρεία μας σέβεται το δικαίωμά σας στην ιδιωτικότητα όταν χρησιμοποιείτε τον ιστότοπο μας και επικοινωνείτε μαζί μας ηλεκτρονικά. Για το λόγο αυτό επιθυμούμε να σας ενημερώσουμε για τον τρόπο με τον οποίο η Advanced Materials συλλέγει, αποθηκεύει και χρησιμοποιεί τις προσωπικές πληροφορίες που μας παρέχετε.

Αν θέλετε απλώς να περιηγηθείτε στον ιστότοπο μας, δε απαιτείται να παράσχετε καμία πληροφορία. Αν όμως επιθυμείτε να συμμετάσχετε σε περισσότερες δυνατότητες και υπηρεσίες που προσφέρουμε (eshop/newsletter), μπορεί να σας ζητήσουμε κάποιες προσωπικές πληροφορίες. Ως προσωπικές πληροφορίες θεωρούνται οποιεσδήποτε πληροφορίες μπορούν να χρησιμοποιηθούν για να σας ταυτοποιήσουν προσωπικά ή για να επικοινωνήσει κανείς μαζί σας διαδικτυακά ή μη.

Οι προσωπικές πληροφορίες συλλέγονται μόνο κατόπιν της συγκατάθεσης σας και συνήθως έχουν μια από τις ακόλουθες μορφές:
- Εγγραφή και δημιουργία λογαριασμού στον ιστότοπο μας, κυρίως για χρήση του eshop.
- Δήλωση συμμετοχής για τη λήψη ενημερωτικού δελτίου που αναφέρεται σε μια συγκεκριμένη εκδήλωση ή προϊόν.
- Διαγωνισμοί ή άλλες προωθητικές ενέργειες

Οι προσωπικές πληροφορίες που ζητούνται μπορεί να περιλαμβάνουν: όνομα και επώνυμο, διεύθυνση e-mail, διεύθυνση οικίας, αριθμό τηλεφώνου (στο σπίτι ή στην εργασία), καθώς και (για όσους αγοράζουν προϊόντα από το eshop μας) πληροφορίες της πιστωτικής/χρεωστικής κάρτας. Για κάποιες από τις ενέργειες, μπορεί σας ζητηθεί να δημιουργήσετε ένα όνομα χρήστη και/ή κωδικό πρόσβασης.

Όλες οι πληροφορίες που συλλέγονται, χρησιμοποιούνται για το σκοπό για τον οποίο μας τις υποβάλλατε. Παρομοίως, αν επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω μιας διαδικτυακής φόρμας επικοινωνίας ή μιας από τις ενότητες μας «Επικοινωνία», οι πληροφορίες σας χρησιμοποιούνται για να απαντήσουμε στην ερώτηση ή στο σχόλιό σας και, σε κάποιες περιπτώσεις, να αναρτήσουμε τις απαντήσεις στην ερώτησή σας με ανώνυμη μορφή στο σχετικό ιστότοπο. Και, φυσικά, οποιαδήποτε πληροφορία πιστωτικής κάρτας μας παράσχετε χρησιμοποιείται για να προωθήσουμε και να ολοκληρώσουμε τις διαδικτυακές σας αγορές.

Γενικά, διατηρούμε τις προσωπικές σας πληροφορίες για όσο χρονικό διάστημα ο λογαριασμός σας είναι ενεργός ή όσο χρειάζεται για να σας παράσχουμε τις υπηρεσίες που έχετε ζητήσει. Εννοείται ότι, αν επιθυμείτε να μη χρησιμοποιούμε πλέον τις προσωπικές σας πληροφορίες για να σας παράσχουμε υπηρεσίες (π.χ. αποσύρετε το αίτημα σας να λαμβάνετε e-mails) ή να ακυρώσετε την ιδιότητά σας ως μέλος ή το λογαριασμό σας, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας.

Αν μας παράσχετε τη διεύθυνση του e-mail σας και/ή την ταχυδρομική σας διεύθυνση οι πληροφορίες επικοινωνίας που μας παρέχετε θα χρησιμοποιηθούν για να σας στείλουμε το προϊόντα που ζητήσατε ή ενημερωτικό υλικό. Το υλικό αυτό μπορεί να φτάσει με τη μορφή ταχυδρομείου ή e-mail, ανάλογα με τις πληροφορίες που μας παρέχετε κατά την εγγραφή και τον τρόπο που τυχόν μας υποδεικνύετε. Ενδέχεται επίσης να χρησιμοποιήσουμε τη διεύθυνσή σας του e-mail για να επικοινωνήσουμε μαζί σας για λόγους συναλλαγών ή διαχειριστικούς (π.χ.e-mail επιβεβαίωσης όταν αγοράζετε ένα προϊόν στο διαδίκτυο).

Αν αγοράζετε ένα ή παραπάνω προϊόντα απ το eshop μας, θα σας ζητηθεί να παράσχετε πληροφορίες της πιστωτικής ή χρεωστικής σας κάρτας, εφόσον επιλέξετε αυτόν τον τρόπο πληρωμής, καθώς επίσης και ο αριθμός της πιστωτικής κάρτας και διευθύνσεις τιμολόγησης και αποστολής, καθώς και άλλες πληροφορίες για τη βασική επικοινωνία (π.χ. τηλέφωνο, διεύθυνση e-mail). Αυτές οι πληροφορίες θα χρησιμοποιηθούν για την ολοκλήρωση της αγοράς σας και την επιβεβαίωση της παραγγελίας σας.

Αν επιλέξετε να μην υποβάλετε καμία προσωπική πληροφορία όταν σας ζητηθεί, μπορεί να μην έχετε τη δυνατότητα να συμμετάσχετε σε κάποιες δραστηριότητες και προσωποποιημένες ενέργειες του ADMAT και ίσως περιορίσετε τις υπηρεσίες που μπορούμε να σας παράσχουμε. Για παράδειγμα, Αν αρνηθείτε να παράσχετε τον αριθμό της πιστωτικής σας κάρτας, δε θα μπορείτε να αγοράσετε προϊόντα στο διαδικτυακό μας κατάστημα, εφόσον επιλέξετε τρόπο πληρωμής μέσω πιστωτικής κάρτας. Ωστόσο, για να περιηγηθείτε απλώς στον ιστότοπο μας και να μάθετε περισσότερα για τα προϊόντα μας, δε χρειάζεται να μας δώσετε καμία προσωπική πληροφορία.

Η εταιρεία μας δε θα μοιραστεί ποτέ τις προσωπικές σας πληροφορίες με οποιοδήποτε τρίτο φορέα, εκτός αν σας έχουμε ενημερώσει ειδικά για το θέμα αυτό και μας έχετε δώσει ειδική άδεια για να το κάνουμε.

Αν δεν επιθυμείτε να λαμβάνετε ενημερωτικά δελτία ή άλλες επικοινωνιακές κινήσεις απ΄τον ιστότοπο μας , παρακαλούμε μη δώσετε τη συγκατάθεσή σας για τέτοιες επικοινωνιακές κινήσεις ή υπηρεσίες κατά το χρόνο εγγραφής. Αν έχετε δώσει τη συγκατάθεσή σας και αργότερα επιθυμήσετε να την αποσύρετε, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας.

Μπορείτε πάντα να ελέγχετε ή να αναθεωρείτε οποιαδήποτε προσωπική πληροφορία έχετε δηλώσει κατά την εγγραφή σας. Για να το κάνετε αυτό, παρακαλούμε επισκεφθείτε τη σχετική ενότητα «O Λογαριασμός μου» στον ιστότοπο μας

Ενδέχεται να συλλέγουμε πληροφορίες με τη μορφή αρχείων καταγραφής, τα οποία καταγράφουν τη διαδικτυακή δραστηριότητα και συγκεντρώνουν στατιστικά στοιχεία σχετικά με τις συνήθειες πλοήγησης των χρηστών του διαδικτύου. Χρησιμοποιούμε επίσης τις πληροφορίες που λαμβάνουν τα αρχεία καταγραφής στις εσωτερικές μας διαφημιστικές και δημογραφικές μελέτες, ώστε να μπορούμε διαρκώς να βελτιώνουμε και να προσαρμόζουμε τις διαδικτυακές υπηρεσίες που σας παρέχουμε. Τα αρχεία καταγραφής προορίζονται μόνο για εσωτερική χρήση και δε συσχετίζονται με κανένα συγκεκριμένο χρήστη.

ΔΕΝ αποστέλλουμε ηλεκτρονική αλληλογραφία spam. Χρησιμοποιούμε ένα εργαλείο για την καταπολέμηση του spam, ώστε να προστατεύουμε τους εργαζόμενους μας από το spamming. Δε θα χρησιμοποιήσουμε τις προσωπικές σας πληροφορίες (συμπεριλαμβανομένου του e-mail σας) για σκοπούς άμεσης διαφήμισης ή για συνέχιση της επικοινωνίας. Επίσης, δε μοιραζόμαστε τις προσωπικές σας πληροφορίες με οποιονδήποτε τρίτο φορέα ο οποίος θα τις χρησιμοποιήσει για αποστολή ηλεκτρονικής αλληλογραφίας spam.

Αν έχετε ερωτήσεις, σχόλια ή παρατηρήσεις σχετικά με την Πολιτική προστασίας Προσωπικών Δεδομένων της εταιρείας μας ή τις πρακτικές μας στην συλλογή πληροφοριών των χρηστών, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας γράφοντάς μας στη διεύθυνση Advanced Materials, Ελασσώνος 25, 136 72 Αχαρνές ή καλέστε μας στο +30.210.28.50.634. Για αποστολή fax χρησιμοποιείστε το +30.210.28.50.635.