Πρωτοπόρος στον κλάδο των μονωτικών και αφρωδών υλικών, η ADVANCED MATERIALS έχει εδραιωμένη τη παρουσία της στο χώρο από το 2005. Η εταιρεία τοποθετεί τον πελάτη στο επίκεντρο του ενδιαφέροντός της και προσφέρει στη βιομηχανία των κατασκευών καινοτόμες λύσεις, ποιότητα και ασφάλεια.

Η εμπειρία, αξιοπιστία και τεχνογνωσία, σ’ ένα ανθρώπινο και φιλικό περιβάλλον, καθιστά την εταιρεία σε θέση να επιλέγει τα κατάλληλα προϊόντα καλύπτοντας τις απαιτήσεις του πελάτη. Οι θεμελιώδεις αξίες της ADVANCED MATERIALS για σεβασμό, μέριμνα και αριστεία συνοδεύουν την επιτυχία μας εδώ και μια δεκαετία.

Η εταιρεία παρέχει μια μεγάλη γκάμα υλικών ιδανικά για θερμομόνωση, ηχομόνωση και πυροπροστασία, όπως το πολυαιθυλένιο, πολυουρεθάνη, συνθετικό καουτσούκ, υαλοβάμβακα, πετροβάμβακα, EVA, EPDM, PVC, Siliconcell, Filtrocell καθώς και βοηθήματα μονώσεων.

Βασισμένη στις ανάγκες της αγοράς, η ADVANCED MATERIALS συνεργάζεται με την καταξιωμένη πολυεθνική εταιρεία «3Μ», παρέχοντας καινοτόμα προϊόντα που περιλαμβάνουν ταινίες, κόλλες, λειαντικά και εξειδικευμένα υλικά, σιλικόνες, παθητική πυροπροστασία, και μέσα ατομικής προστασίας. Βρίσκουμε τον τρόπο να κάνουμε τη ζωή καλύτερη και ευκολότερη καθώς και να σεβόμαστε το κοινωνικό και φυσικό μας περιβάλλον. Ικανοποιούμε τους πελάτες μας με καινοτόμες τεχνολογίες, ανώτερη ποιότητα, αξίες και εξυπηρέτηση.

Sorry, We are updating data, please come back later!!!!