Πρωτοπόρος στον κλάδο των μονωτικών και αφρωδών υλικών, η ADVANCED MATERIALS – Μαρδάνης Δ. & Σια Ε.Ε., έχει εδραιωμένη την παρουσία της στο χώρο από το 2005.

Η εταιρεία μας τοποθετεί τον πελάτη στο επίκεντρο του ενδιαφέροντός της, προσφέροντας καινοτόμες λύσεις, ποιότητα και ασφάλεια, σε όλο το φάσμα της παραγωγικής και εφοδιαστικής αλυσίδας, καλύπτοντας το σύνολο, σχεδόν, της εγχώριας αγοράς.
Η εμπειρία, η αξιοπιστία και η τεχνογνωσία μας, σε συνδυασμό με ένα ανθρώπινο και φιλικό περιβάλλον, καθώς και η συνεχής αναζήτηση καινοτόμων λύσεων και πρωτοποριακών προϊόντων, μας καθιστούν την εταιρεία που είναι σε θέση να επιλέγει τα κατάλληλα προϊόντα, καλύπτοντας με άριστο τρόπο τις ανάγκες και τις απαιτήσεις του πελάτη.

Οι θεμελιώδεις αξίες της ADVANCED MATERIALS για σεβασμό, μέριμνα και αριστεία, συνοδεύουν την επιτυχία μας, από την έναρξη της εμπορικής μας δραστηριότητας. Στην βιομηχανία των κατασκευών, η εταιρεία μας παρέχει μια μεγάλη γκάμα υλικών, ιδανικά για θερμομόνωση, ηχομόνωση και πυροπροστασία, όπως πολυαιθυλένιο, πολυουρεθάνη, συνθετικό καουτσούκ, υαλοβάμβακα, πετροβάμβακα, EVA, EPDM, PVC, Siliconcell, Filtrocell, καθώς και βοηθήματα μονώσεων.

Έχοντας σαν προτεραιότητα τις ανάγκες της αγοράς και την συνεχή αναζήτηση προϊόντων υψηλής ποιότητας, από το 2014 συνεργαζόμαστε με την καταξιωμένη πολυεθνική εταιρεία «3Μ» ως Επίσημος Διανομέας της.
Τα καινοτόμα προϊόντα και λύσεις που προσφέρουμε στους πελάτες μας περιλαμβάνουν μεταξύ άλλων ταινίες, κόλλες, λειαντικά, σιλικόνες, παθητική πυροπροστασία, μέσα ατομικής προστασίας και καταναλωτικά προϊόντα.

Βρίσκουμε τον τρόπο να κάνουμε την ζωή των επαγγελματιών που μας εμπιστεύονται καλύτερη και ευκολότερη, ενώ ταυτόχρονα λειτουργούμε πάντα με σεβασμό στο κοινωνικό και φυσικό μας περιβάλλον.
Ικανοποιούμε τους πελάτες μας με καινοτόμες τεχνολογίες, αξιόπιστα προϊόντα, ανώτερη ποιότητα, υψηλές αξίες και επαγγελματική εξυπηρέτηση.

Με γνώμονα την άριστη κάλυψη των αναγκών των πελατών μας και την παροχή ολοκληρωμένων λύσεων με στόχο την δημιουργία μακροχρόνιων συνεργασιών, εμπλουτίζουμε συνεχώς το εύρος των προϊόντων και υπηρεσιών μας, προσφέροντας σήμερα, ποιοτικά και σε ανταγωνιστικές τιμές, ρούχα και υποδήματα εργασίας, ενώ παράλληλα παρέχουμε και τη δυνατότητα τυπώματος ή κεντήματος λογότυπου ή επωνυμίας.

Με οδηγό το πάθος μας για ποιοτικά προϊόντα και υπηρεσίες, και, συνοδοιπόρους τους πελάτες-συνεργάτες μας, θέτουμε συνεχώς νέους στόχους, κοιτάζοντας με αισιοδοξία το μέλλον.

 

Σας ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη σας.