02181

3Μ PELTOR WS PROTAC XPI ΑΚΟΥΣΤΙΚΑ ΚΙΤΡΙΝΟ MT15H7AWS6

657,45 €
με ΦΠΑ
Ποσότητα
Χωρίς απόθεμα


Το 3M ™ PELTOR ™ WS ProTac XPI Level Dependent Bluetooth® Headset παρέχει την αξιόπιστη, υψηλής ποιότητας προστασία ακοής της μάρκας PELTOR ™ σε συνδυασμό με διαισθητικά χαρακτηριστικά σχεδιασμένα για το εργοτάξιο.

Το μικρόφωνο που εξαρτάται από το επίπεδο βοηθά στην παρακολούθηση ήχων περιβάλλοντος και διευκολύνει τις συνομιλίες σε περιβάλλοντα χαμηλού θορύβου, ενώ η συνδεσιμότητα Bluetooth® προσφέρει ευελιξία στην επικοινωνία κατά την εργασία.

Η ασφάλεια της ακοής, επαναπροσδιορίστηκε - εξοπλιστείτε με το 3M ™ PELTOR ™ WS ProTac XPI Level Dependent Bluetooth® Headset και προωθήστε την προστασία σας.

Η λειτουργικότητα του 3M ™ PELTOR ™ WS ProTac XPI Level Dependent Bluetooth® Headset έχει σχεδιαστεί για περιβαλλοντική παρακολούθηση χωρίς να θυσιάζεται προσωρινή και διαλείπουσα προστασία θορύβου.

Όταν η λειτουργία που εξαρτάται από το επίπεδο απενεργοποιείται ή απενεργοποιείται, το κουμπί Push-To-Listen (PTL) ενεργοποιεί την ακρόαση περιβάλλοντος για βελτιωμένη επίγνωση της κατάστασης.

Όταν είστε έτοιμοι, απλώς πιέστε οποιοδήποτε κουμπί για έξοδο από τη λειτουργία ακρόασης περιβάλλοντος και επαναφορά στις προτιμώμενες ρυθμίσεις.

Προσαρμόστε στο περιβάλλον σας και ξεπεράστε τους περιορισμούς θορύβου με το ακουστικό Bluetooth® Level 3 Dependent Bluetooth® 3M ™ PELTOR ™ WS ProTac XPI.

Specific References