• -20%
Έκπτωση 20%

3M™ ΜΑΣΚΑ ΜΙΣΟΥ ΠΡΟΣΩΠΟΥ ΕΠΑΝΑΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΜΕΝΗ SECURE CLICK

01628
64,11 €
51,29 €
με ΦΠΑ
  • Μεγαλύτερη άνεση και διαπερατότητα στην αναπνοή, που παρέχονται από το πρώτο σύστημα φίλτρων τετραπλής ροής παγκοσμίως.
  • Έλεγχος σφράγισης με κουμπί, για να είστε σίγουροι ότι η μάσκα είναι σωστά τοποθετημένη στο πρόσωπο.
  • Διάφραγμα ομιλίας, που έχει σχεδιαστεί για να παρέχει ευκολότερη επικοινωνία κατά την εργασία.
  • Φίλτρα που τοποθετούνται σωστά χάρη στο νέο κούμπωμα Secure Click™, για περισσότερη ασφάλεια.
  • Σχεδίαση χαμηλού προφίλ της μάσκας μισού προσώπου, που προσφέρει ευρύ οπτικό πεδίο και συμβατότητα με συγκεκριμένες ασπίδες ηλεκτροσυγκόλλησης και τροχίσματος.
Μέγεθος
Ποσότητα
Προϊόν διαθέσιμο με διαφορετικές επιλογές


Ή

Καλέστε μας στο 2102850634

Μεγαλύτερη άνεση και διαπερατότητα στην αναπνοή, που παρέχονται από το πρώτο σύστημα φίλτρων τετραπλής ροής παγκοσμίως.

Έλεγχος σφράγισης με κουμπί, για να είστε σίγουροι ότι η μάσκα είναι σωστά τοποθετημένη στο πρόσωπο.

Διάφραγμα ομιλίας, που έχει σχεδιαστεί για να παρέχει ευκολότερη επικοινωνία κατά την εργασία.

Φίλτρα που τοποθετούνται σωστά χάρη στο νέο κούμπωμα Secure Click™, για περισσότερη ασφάλεια.

Σχεδίαση χαμηλού προφίλ της μάσκας μισού προσώπου, που προσφέρει ευρύ οπτικό πεδίο και συμβατότητα με συγκεκριμένες ασπίδες ηλεκτροσυγκόλλησης και τροχίσματος.

Διαμορφωμένη σχεδίαση, για εύκολη συναρμολόγηση/αποσυναρμολόγηση
Υλικό προηγμένης σιλικόνης, για μεγαλύτερη άνεση και αυξημένη ανθεκτικότητα
Σχεδιασμένη με έξυπνα και διαισθητικά χαρακτηριστικά, η 3M™ Secure Click™ Επαναχρησιμοποιούμενη Μάσκα Μισού Προσώπου είναι απλή, άνετη και αξιόπιστη. Διαθέσιμες σε τρία μεγέθη: small, medium και large, όλες οι μάσκες μας διαθέτουν προαιρετικό διάφραγμα ομιλίας.

Η 3M™ Secure Click™ Επαναχρησιμοποιούμενη Μάσκα Μισού Προσώπου Σειρά HF-800 συμβάλλει στην προστασία από σωματίδια και μεγάλη ποικιλία αερίων και ατμών όταν χρησιμοποιείται με εγκεκριμένα 3M™ Secure Click™ Φίλτρα. Διαθέσιμες σε τρία μεγέθη, οι μάσκες μας διαθέτουν προαιρετικό διάφραγμα ομιλίας για άνετη επικοινωνία κατά την εργασία. Διαπερατότητα Αναπνοής: Μεγαλύτερη διαπερατότητα στην αναπνοή και άνεση, που παρέχονται από το πρώτο σύστημα φίλτρων τετραπλής ροής παγκοσμίως. Δύο φίλτρα διπλής ροής σε κάθε μάσκα, που συνδυάζονται για τη δημιουργία τεσσάρων καναλιών ροής αέρα, για ακόμα πιο άνετη αναπνοή. Απλότητα: Η νέα Σειρά 3M™ Secure Click™ διαθέτει γρήγορο και απλό σύστημα κουμπώματος φίλτρου. Λειτουργεί σαν ζώνη ασφαλείας. Απλά ευθυγραμμίζετε τα σημεία σύνδεσης και πιέζετε μέχρι να ακούσετε ένα κλικ. Έτσι, είστε σίγουροι ότι τα φίλτρα έχουν τοποθετηθεί σωστά. Ο γρήγορος και απλός έλεγχος σφράγισης από τους χρήστες με ένα άγγιγμα, προσφέρει ακόμα περισσότερη σιγουριά κατά την τοποθέτηση της μάσκας. Το προαιρετικό διάφραγμα ομιλίας έχει σχεδιαστεί για να παρέχει ευκολότερη επικοινωνία κατά την εργασία. Άνεση: Σχεδιασμένη με έξυπνα και διαισθητικά χαρακτηριστικά, αυτή η μάσκα προσφέρει άνεση χωρίς συμβιβασμούς. Προσωπίδα σιλικόνης με το πατενταρισμένο εύκαμπτο επιρρίνιο, που παρέχει πιο απαλή αίσθηση για περισσότερη άνεση στο πρόσωπο του χρήστη. Εύκολα ρυθμιζόμενα κουμπώματα ιμάντα κεφαλής – τραβήξτε τους ιμάντες για να σφίξετε, πιέστε τα κουμπώματα για να τους χαλαρώσετε. Βαλβίδα εκπνοής, που κατευθύνει τον εκπνεόμενο αέρα και τους υδρατμούς προς τα κάτω. Υλικό προηγμένης σιλικόνης, για μεγαλύτερη άνεση και αυξημένη ανθεκτικότητα. Αυτή η Μάσκα Μισού Προσώπου μπορεί να χρησιμοποιηθεί με τα 3M™ Secure Click™ Φίλτρα της Σειράς D8000 και τα Φίλτρα της Σειράς D3000 και D7000 για την προστασία από διάφορα αέρια, ατμούς και κινδύνους από σωματίδια σύμφωνα με τις εγκρίσεις EN. Η εισπνοή σωματιδίων, αερίων και ατμών σε επικίνδυνα επίπεδα μπορεί να είναι επιβλαβής για την υγεία σας. Η 3M™ Secure Click™ Επαναχρησιμοποιούμενη Μάσκα Μισού Προσώπου συμβάλλει στη μείωση της έκθεσης σε πολλούς ρύπους, όταν τοποθετείται σωστά και χρησιμοποιείται με εγκεκριμένα 3M™ Secure Click™ Φίλτρα. Το εργατικό δυναμικό σε όλο τον κόσμο αξίζει επαγγελματική προστασία με συνέπεια και όχι μόνο για τους τύπους. Αυθεντική, όχι απομίμηση. Η 3M™ Secure Click™ Επαναχρησιμοποιούμενη Μάσκα Μισού Προσώπου έχει σχεδιαστεί με έξυπνα και διαισθητικά χαρακτηριστικά και συμβάλλει στην προστασία των εργαζομένων από αιωρούμενους ρύπους. Μεγαλύτερη διαπερατότητα στην αναπνοή και άνεση, που παρέχονται από το πρώτο σύστημα φίλτρων τετραπλής ροής παγκοσμίως. Διατίθεται σε τρία μεγέθη με προαιρετικό διάφραγμα ομιλίας.

Data sheet

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ
ΜΕΣΑ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ

Specific References

You might also like