3M™ Hookit™ Πέλμα Τριβείου Πολλαπλών Οπών M8, PN 51123-51125

02838
86,29 €
με ΦΠΑ

Είναι φτιαγμένη από μαλακό αφρώδες υλικό προσφέροντας προσαρμοστικότητα καθώς και ομοιόμορφη εξάπλωση της πίεσης από τα δάχτυλα.

Η μοναδική πολύτρυπη διαμόρφωση επιτρέπει στους δίσκους να μην χρειάζεται να τοποθετηθούν ακριβώς πάνω στις τρύπες της βάσης . 

ΚΟΚΚΟΣ
Ποσότητα
Άμεσα Διαθέσιμο

Μία βάση γενικής χρήσης για όλη τη σειρά 3ΜΤΜ λειαντικών δίσκων συλλογής σκόνης. Ο μοναδικός σχεδιασμός πολλών οπών βοηθάει στη μέγιστη απομάκρυνση σκόνης από όλη την επιφάνεια λείανσης.
 Η σκληρή κατασκευή και ο 3Μ Hookit σχεδιασμός εξασφαλίζουν μεγαλύτερη διάρκεια ζωής τόσο για τη βάση όσο και για τον δίσκο λείανσης. Ο πρωτοποριακός σχεδιασμός της νέας σειράς των 3M Hookit πολύτρυπων βάσεων τις καθιστά κατάλληλες για χρήση με όλους τους 3M Hookit λειαντικούς δίσκους 150mm. με 6-15 τρύπες.
Η μοναδική πολύτρυπη διαμόρφωση επιτρέπει στους δίσκους να μην χρειάζεται να τοποθετηθούν ακριβώς πάνω στις τρύπες της βάσης .
Διατίθεται σε 5 /16’’ και Μ8 σπείρωμα, σε τυπική και μαλακή έκδοση, εξασφαλίζει τη μέγιστη ασφάλεια στο χειριστή καθώς και τη βέλτιστη απομάκρυνση της σκόνης. Η 3M βάση χεριού χρησιμοποιείται με τους λειαντικούς δίσκους 3M Hookit 150mm. Είναι φτιαγμένη από μαλακό αφρώδες υλικό προσφέροντας προσαρμοστικότητα καθώς και ομοιόμορφη εξάπλωση της πίεσης από τα δάχτυλα. 

Specific References

You might also like