• -20%
Έκπτωση 20%

3M™ Perfect-It™ Marine Μεσαία Γυαλιστική Αλοιφή με Κερί για Πολυεστερικά 946ml 36106E

01232
54,63 €
43,70 €
με ΦΠΑ

·         Η γρήγορης κοπής, πολυεστερική σύνθεση της 3M, για την αφαίρεση οξείδωσης και γρατζουνιών P1000 ή πάνω.

·         Μπορεί να χρησιμοποιηθεί για λείανση, γυάλισμα και κέρωμα σε ένα βήμα, μειώνοντας τον χρόνο και το κόστος.

·         Η σύνθεση διατηρείται υγρή για περισσότερη ώρα, επεκτείνοντας την ωφέλιμη ζωή του προϊόντος και παρέχοντας ευκολότερο καθάρισμα.

·         Κατάλληλη για όλες τις μη ευαίσθητες σε σιλικόνη, πολυεστερικές επιφάνειες.

·         Μέρος της πλήρους σειράς προϊόντων 3M™ Perfect‐It™ για φινίρισμα σκαφών, τροχόσπιτων και πολυεστερικών επιφανειών.

·         Γυάλισμα και κέρωμα σε ένα βήμα!

Ποσότητα
Τελευταία προϊόντα σε απόθεμα

Η 3M™ Perfect-It™ Marine Μεσαία Γυαλιστική Αλοιφή με Κερί για Πολυεστερικά, συνδυάζει μεσαία δύναμη κοπής με ανθεκτικό κέρωμα, για επαγγελματικό γυάλισμα πολυεστερικών σε ένα βήμα. Αφαιρεί μεγάλες ατέλειες και γρατζουνιές P1000 ή λεπτότερες και αφήνει ένα γυαλιστερό, κερωμένο φινίρισμα, που βοηθάει στην προστασία των επιφανειών.

Για ένα πραγματικά επαγγελματικό φινίρισμα πολυεστερικών επιφανειών, η 3M™ Perfect‐It™ Marine Μεσαία Γυαλιστική Αλοιφή με Κερί για Πολυεστερικά της 3M συνδυάζει μια αλοιφή ταχείας κοπής και τη δημιουργία ενός ανθεκτικού φιλμ για την επιφάνεια σε ένα βήμα. Η εξαιρετική της χημική και ορυκτή σύνθεση αφαιρεί γρήγορα τη μεγάλη οξείδωση, τους ατμοσφαιρικούς ρύπους, το θάμπωμα και τις γραμμές λείανσης μέχρι και P1000. Δίνει ένα υψηλής γυαλάδας, κερωμένο φινίρισμα. Η αλοιφή, που είναι κατάλληλη για περιβάλλοντα μη ευαίσθητα στη σιλικόνη, αποκαθιστά γρήγορα το όμορφο λούστρο στις γδαρμένες και οξειδωμένες επιφάνειες των σκαφών. Δίνει ένα άψογο φινίρισμα με μία κίνηση. Επίσης, η σύνθεση παραμένει υγρή για πολλή ώρα, επιτρέποντάς σας τη χρήση για περισσότερο χρόνο, πριν χρειαστείτε νέο υλικό. Ακόμα και σε θερμότερα κλίματα χρησιμοποιείτε λιγότερο προϊόν, ενώ παρέχει καλό χειρισμό και δεν μπουκώνει το σφουγγάρι ή την γούνα. Η σύνθεση περιλαμβάνει επίσης μια επίστρωση κεριού, που βοηθάει στην προστασία της γυαλισμένης πολυεστερικής επιφάνειας από τα στοιχεία της φύσης και μειώνει την ανάγκη για περαιτέρω γυάλισμα ή κέρωμα. Από τους επαγγελματίες συντηρητές έως τους ιδιοκτήτες αυτοκινήτων, τα προϊόντα 3M™ Perfect‐It™ Φινιρίσματος Πολυεστερικών αποδίδουν περίφημα σε σκάφη, τροχόσπιτα και βιομηχανικές πολυεστερικές επιφάνειες – καινούργιες και παλιές. Αυτά τα προϊόντα περιλαμβάνουν μια διαδικασία βήμα-βήμα, για να σας βοηθήσουν να πετυχαίνετε ένα αξιόπιστο φινίρισμα κάθε φορά, άσχετα από τις διαδικασίες ενός, δύο ή τριών βημάτων. Οι φιάλες με τη χρωματική κωδικοποίηση επιτρέπουν την εύκολη αναγνώριση στο συνεργείο ή το ναυπηγείο. Η πλήρης σειρά προϊόντων της 3M που σχεδιάστηκε ειδικά για τα πολυεστερικά, περιλαμβάνει το 3M™ Perfect‐It™ Marine Καθαριστικό Σκαφών, την 3M™ Perfect‐It™ Marine Χοντρή Αλοιφή με Κερί, την 3M™ Perfect‐It™ Marine Ψιλή Γυαλιστική Αλοιφή με Κερί και το 3M™ Perfect‐It™ Marine Κερί Σκαφών. Αυτή η σειρά προϊόντων είναι ιδανική για την επίτευξη πολυεστερικών φινιρισμάτων επαγγελματικού επιπέδου σε σκάφη, τροχόσπιτα και βιομηχανικές εφαρμογές.

·         Η γρήγορης κοπής, πολυεστερική σύνθεση της 3M, για την αφαίρεση οξείδωσης και γρατζουνιών P1000 ή πάνω.

·         Μπορεί να χρησιμοποιηθεί για λείανση, γυάλισμα και κέρωμα σε ένα βήμα, μειώνοντας τον χρόνο και το κόστος.

·         Η σύνθεση διατηρείται υγρή για περισσότερη ώρα, επεκτείνοντας την ωφέλιμη ζωή του προϊόντος και παρέχοντας ευκολότερο καθάρισμα.

·         Κατάλληλη για όλες τις μη ευαίσθητες σε σιλικόνη, πολυεστερικές επιφάνειες.

·         Μέρος της πλήρους σειράς προϊόντων 3M™ Perfect‐It™ για φινίρισμα σκαφών, τροχόσπιτων και πολυεστερικών επιφανειών.

·         Γυάλισμα και κέρωμα σε ένα βήμα!

 

Specific References

You might also like