Η ADVANCED MATERIALS δραστηριοποιείται στο χώρο των βιομηχανικών εφαρμογών και ασφάλειας ως Επίσημος Βιομηχανικός Διανομέας της 3Μ, προσφέροντας λύσεις με καινοτόμα και ποιοτικά προϊόντα για όλο το φάσμα της παραγωγικής διαδικασίας. Τοποθετώντας τον πελάτη στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος της και βασισμένη πάντα στις ανάγκες της αγοράς, διαθέτει ευρεία γκάμα προϊόντων για τις ανάγκες κάθε επαγγελματία.

Γιατί να επιλέξετε την ADVANCED MATERIALS;

Η εμπειρία, η αξιοπιστία και η τεχνογνωσία του ανθρώπινου δυναμικού της, καθιστούν την εταιρεία σε θέση να ανταποκρίνεται αποτελεσματικά στις μεταβαλλόμενες ανάγκες των πελατών της και στις προκλήσεις που αντιμετωπίζουν.

  • Προσφέρουμε προϊόντα που συνδυάζουν την επιστημονική εξέλιξη με την πλέον σύγχρονη τεχνολογία, παρέχοντας άνεση, καλή εφαρμογή και προστασία.
  • Αξιολογούμε τις ανάγκες σας και σας προτείνουμε τα κατάλληλα προϊόντα με στόχο την αύξηση της ασφάλειας και της παραγωγικότητας σας.
  • Διασφαλίζουμε εγγυημένες αποδόσεις των προϊόντων με το μικρότερο δυνατό κόστος για την επιχείρηση σας.
  • Πραγματοποιούμε επιδείξεις των προϊόντων σε πραγματικές συνθήκες προκειμένου να βεβαιωθείτε για την αποτελεσματικότητα τους, υποδεικνύοντας τη σωστή χρήση τους ώστε να αποδώσουν τα μέγιστα αποτελέσματα.
  • Μένουμε ενημερωμένοι και συμμετέχουμε στις εκπαιδεύσεις-σεμινάρια που διοργανώνει η 3Μ. Βρες το επόμενο Webinar της 3Μ εδώ! 

Με όραμα την ανάπτυξη και την εξέλιξη, συνεχίζουμε να αναζητούμε και να σας προτείνουμε βιώσιμες επιλογές για μια πιο αποτελεσματική, άνετη και ασφαλή καθημερινότητα.