• Νέο
02971

3M™ ΔΙΣΚΟΣ ΛΕΙΑΝΣΗΣ FLAP ΥΠΟ ΓΩΝΙΑ 769F 115 X 22.23MM

4,89 €
με ΦΠΑ

Οι 3M™ Δίσκοι Flap 769F προσφέρουν εξαιρετική απόδοση

• Τρόχισμα ηλεκτροσυγκολλήσεων

• Διαμόρφωση

• Σβήσιμο

• Φινίρισμα και προετοιμασία επιφανειών

• Αφαίρεση σκουριάς και υπολειμμάτων συγκόλλησης

ΚΟΚΚΟΣ
Ποσότητα
Άμεσα Διαθέσιμο

Οι 3M™ Δίσκοι Flap 769F προσφέρουν εξαιρετική απόδοση

• Τρόχισμα ηλεκτροσυγκολλήσεων

• Διαμόρφωση

• Σβήσιμο

• Φινίρισμα και προετοιμασία επιφανειών

• Αφαίρεση σκουριάς και υπολειμμάτων συγκόλλησης

 

 

Ο ΝΕΟΣ 3M™ Δίσκος Flap είναι κατασκευασμένος για να αντέχει και να αποδίδει αποτελεσματικά σε όλες τις καθημερινές επαγγελματικές κατεργασίες και στις απαιτητικές εφαρμογές.

Διαθέτει τους 3Μ Ομοιόμορφους Τριγωνικούς Κεραμικούς Κόκκους Τεχνολογίας PSG για γρήγορη και αποτελεσματική λείανση προσφέροντας εξαιρετικό συνδυασμό απόδοσης-τιμής.

 

Κόβει 30% πιο γρήγορα και διαρκεί 2 φορές περισσότερο από άλλα συμβατικά κεραμικά λειαντικά, για αυξημένη παραγωγικότητα και ομοιόμορφη επισκευή φινιρίσματος

Θερμαίνεται λιγότερο και απαιτεί λιγότερη πίεση από άλλα συμβατικά κεραμικά λειαντικά

Τεχνολογία Ομοιόμορφων Τριγωνικών Κεραμικών Κόκκων (PSG), που έχει ως αποτέλεσμα ένα πιο ομοιόμορφο φινίρισμα, λιγότερες επιδιορθώσεις και λιγότερο φινίρισμα των βαθιών γρατζουνιών

Κατασκευή με εύκαμπτα φυλλαράκια, που επιτρέπει λείανση και σβήσιμο παράλληλα

Τρόχισμα χαμηλής πίεσης, αφαίρεση μικρών συγκολλήσεων, φινίρισμα και προετοιμασία επιφάνειας με έναν μόνο δίσκο

Οι 3M™ Cubitron™ II Δίσκοι Flap είναι σχεδιασμένοι για πιο γρήγορη κοπή, μεγαλύτερη διάρκεια ζωής του δίσκου και πιο ομοιόμορφο φινίρισμα σε σύγκριση με τα συμβατικά κεραμικά λειαντικά, επιτρέποντας την εύκολη και ομαλή αφαίρεση της βαφής και της σκουριάς. Τα εύκαμπτα φυλλαράκια διαθέτουν την τεχνολογία

 

Ομοιόμορφων Τριγωνικών Κεραμικών Κόκκων PSG – εξαιρετικά αιχμηροί τριγωνικοί κόκκοι, ηλεκτροστατικά προσανατολισμένοι σε ένα εύκαμπτο υπόστρωμα για εξαιρετικά γρήγορη και ομοιόμορφη κοπή. Τα αλληλοκαλυπτόμενα φυλλαράκια παρέχουν μαλακή εφαρμογή, για τρόχισμα και σβήσιμο με έναν δίσκο.

Ο 3M™ Cubitron™ II Δίσκος Flap διαθέτει την τεχνολογία Ομοιόμορφων Τριγωνικών

 

Κεραμικών Κόκκων PSG, που είναι σχεδιασμένοι για να κόβουν πιο γρήγορα, να παρέχουν μεγαλύτερη διάρκεια ζωής του δίσκου και ένα καλύτερο φινίρισμα σε μια γκάμα εργασιών φανοποιίας βαρέου τύπου. Αυτός ο δίσκος συνδυάζει τους κόκκους PSG με ευέλικτα αλληλοκαλυπτόμενα φυλλαράκια, που δίνει τη δυνατότητα για τρόχισμα και σβήσιμο με έναν δίσκο. Έτσι, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε λιγότερους δίσκους για να ολοκληρώσετε τον ίδιο όγκο εργασίας.

 

Διαθέτει Ομοιόμορφους Τριγωνικούς Κεραμικούς Κόκκους PSG, που κόβουν 30% πιο γρήγορα σε σχέση με τα λειαντικά εξαιρετικής ποιότητας. Μπορείτε έτσι να αφαιρέσετε εύκολα οποιαδήποτε βαφή ή σκουριά μέχρι να φτάσετε στο γυμνό μέταλλο, συνεχίζοντας να επιτυγχάνει ένα ομοιόμορφο φινίρισμα.

 

Specific References

You might also like