3M™ Silver Δίσκος Κοπής (PN 51970)

01252
3,56 €
με ΦΠΑ

Οι Νέοι 3M™ Silver Δίσκοι Κοπής είναι ένα νέο είδος δίσκων κοπής με απόδοση κορυφαίας ποιότητας, σχεδιασμένοι για να είναι αποδοτικοί και οικονομικά προσιτοί για καθημερινή χρήση. Με την τεχνολογία Κεραμικών Κόκκων PSG της

3Μ, αυτοί οι καινοτόμοι δίσκοι έχουν σχεδιαστεί για ψυχρή, γρήγορη κοπή και λείο αποτέλεσμα σε όλους τους τύπους σιδηρούχων μετάλλων, ανοξείδωτου χάλυβα και

κραμάτων χάλυβα. Επίσης, οι πελάτες μας που τους χρησιμοποιούν αναφέρουν ότι διαρκούν περισσότερο από τους συμβατικούς δίσκους οξειδίου του αλουμινίου και

ζιρκονίου-κορουνδίου. Αυτό σημαίνει λιγότερες αλλαγές δίσκων και περισσότερα επεξεργασμένα κομμάτια ανά δίσκο, που σας βοηθούν να βελτιώσετε την παραγωγικότητα της επιχείρησή σας και να περιορίσετε το κόστος.

ΔΙΑΜΕΤΡΟΣ
Ποσότητα
Άμεσα Διαθέσιμο

Κόβει γρήγορα μεταλλικούς αγωγούς, σωλήνες, επίπεδα φύλλα και πολλά άλλα.

Κόκκοι ομοιόμορφης τριγωνικής δομής τεχνολογίας PSG της 3Μ, που κόβουν με εξαιρετική ταχύτητα και απόδοση, βοηθώντας στην αύξηση της παραγωγικότητας.

Δίσκος μεγάλης διάρκειας, που παρέχει εξαιρετική ποιότητα απόδοσης.

Για χρήση σε μια ποικιλία υλικών, όπως ανθρακοχάλυβα και ανοξείδωτο χάλυβα.
Μπορεί να χρησιμοποιηθεί με εργαλεία και αξεσουάρ που έχουν σχεδιαστεί για δίσκους κοπής.

Για ασφάλεια, να χρησιμοποιείται πάντα σε εργαλείο με εγκεκριμένο προστατευτικό, σύμφωνα με το DIN EN 12413 για Δίσκους Λείανσης.

Ο 3M™ Δίσκος Κοπής Silver είναι σχεδιασμένος για να προσφέρει έναν ασυναγώνιστο συνδυασμό απόδοσης και ποιότητας. Κόβει γρήγορα μεταλλικούς αγωγούς, σωλήνες και επίπεδα φύλλα. Είναι Δίσκος Κοπής μεγάλης διάρκειας και αντοχής αφού περιέχει κόκκους ομοιόμορφής τριγωνικής δομής τεχνολογίας PSG της 3Μ, για να παρέχει γρήγορη και ομοιόμορφη κοπή.

Εξασφαλίστε γρήγορη και ομοιόμορφη κοπή κατάλληλη σε πολλές εφαρμογές, με τον 3M™ Δίσκο Κοπής Silver. Κόβει γρήγορα μεταλλικούς αγωγούς, σωλήνες και επίπεδα φύλλα. Ο Δίσκος κοπής διαθέτει την τεχνολογία PSG της 3Μ και θρυμματίζεται συνεχώς σε εξαιρετικά αιχμηρές μύτες και ακμές που κόβουν καθαρά και αποτελεσματικά το μέταλλο, αντί να το αυλακώνουν ή να το χαρακώνουν όπως τα συμβατικά λειαντικά. Αυτό τον βοηθά να διαρκεί αρκετά περισσότερο από τα συμβατικά λειαντικά κεραμικού κόκκου, διατηρώντας παράλληλα υψηλό ρυθμό κοπής σε όλη τη διάρκεια ζωής του. Πρέπει να τοποθετείται σε εργαλείο κοπής (πωλείται χωριστά) και πρέπει πάντα να χρησιμοποιείται με προφυλακτήρα, για ασφάλεια στην εργασία. Ο Δίσκος κοπής πρέπει επίσης να έχει μέγιστη ταχύτητα λειτουργίας μεγαλύτερη ή ίση με τη μέγιστη ταχύτητα του ηλεκτρικού εργαλείου που χρησιμοποιείται.

Προτεινόμενες Εφαρμογές
Κατάλληλος για πολλές βιομηχανίες, όπως ναυπηγικές εφαρμογές, σιδηροδρομικές και γενικές μεταλλικές κατασκευές.
Για γρήγορη κοπή μεταλλικών αγωγών, σωλήνων και επίπεδων φύλλων.

Specific References