• -20%
Έκπτωση 20%

3M™ Aura™ Gen2 9332+ FFP3 Μάσκα Σωματιδίων Μίας Χρήσης Με Βαλβίδα

00341
5,71 €
4,57 €
με ΦΠΑ

·         Πρωτοποριακός σχεδιασμός 3 επιφανειών, που επιτρέπει μεγαλύτερη ελευθερία κινήσεων στο πρόσωπο.

·         Τεχνολογία φίλτρου χαμηλής αντίστασης, που σάς δίνει τη δυνατότητα να αναπνέετε πιο εύκολα.

·         Διαμορφωμένη επάνω επιφάνεια, που προσαρμόζεται στη μύτη και το περίγραμμα του προσώπου για αποτελεσματική σφράγιση.

·         3M™ Cool Flow™ Βαλβίδα, που συμβάλλει στη μείωση της ανάπτυξης θερμότητας και υδρατμών στο εσωτερικό της μάσκας, ακόμα και σε θερμές και υγρές συνθήκες.

·         Ανάγλυφη επάνω επιφάνεια, που συμβάλλει στη μείωση του θαμπώματος των γυαλιών.

·         Γλωττίδα στο σαγόνι, σχεδιασμένη για εύκολη τοποθέτηση, εφαρμογή και προσαρμογή

Ποσότητα
Χωρίς απόθεμα


Ή

Καλέστε μας στο 2102850634

Η 3MAura™ Μάσκα Σωματιδίων 9332+ παρέχει προστασία της αναπνοής FFP3, με αναδιπλούμενο σχεδιασμό 3 επιφανειών, χαμηλή αντίσταση στην αναπνοή και ανάγλυφη, διαμορφωμένη επάνω επιφάνεια, που συμβάλλει στη μείωση του θαμπώματος των γυαλιών. Διαθέτει μια πρωτοποριακή γλωττίδα στο σαγόνι για εύκολη προσαρμογή, καθώς και χρωματικά κωδικοποιημένοι ιμάντες για γρήγορη και εύκολη αναγνώριση. Η 3MCool Flow™ Βαλβίδα συμβάλλει στη μείωση της ανάπτυξης θερμότητας και υδρατμών στο εσωτερικό της μάσκας, ακόμα και σε θερμές και υγρές συνθήκες.

Αποκτήστε προστασία
FFP3 από τις σκόνες, τα σταγονίδια και τις αναθυμιάσεις μετάλλων σε πολλές διαφορετικές βιομηχανικές εφαρμογές και άλλα επικίνδυνα περιβάλλοντα, με την 3MAura™ Μάσκα Σωματιδίων 9332+. Ο σχεδιασμός 3 επιφανειών της 3M επιτρέπει μεγαλύτερη ελευθερία κινήσεων στο πρόσωπο, ενώ η διαμορφωμένη, ανάγλυφη επάνω επιφάνεια με χαμηλό προφίλ δημιουργεί αποτελεσματική σφράγιση, μειώνοντας το θάμπωμα των γυαλιών και βελτιώνοντας τη συμβατότητα με τα γυαλιά. Διαθέτει την 3MCool Flow™ Βαλβίδα, που μειώνει την ανάπτυξη θερμότητας και υδρατμών σε θερμές και υγρές συνθήκες. Επιπλέον η τεχνολογία φίλτρου χαμηλής αντίστασης σας δίνει τη δυνατότητα να αναπνέετε εύκολα. Ο αναδιπλούμενος σχεδιασμός διευκολύνει τη φύλαξη της μάσκας όταν δεν χρησιμοποιείται και η πρωτοποριακή γλωττίδα στο σαγόνι σάς επιτρέπει να κάνετε απλές προσαρμογές. Οι υφασμάτινοι ιμάντες με χρωματική κωδικοποίηση σας βοηθούν να αναγνωρίσετε το επίπεδο της παρεχόμενης προστασίας: κόκκινο για FFP3 (NPF 50). Αυτή η μάσκα έχει ατομική συσκευασία για υγιεινή προστασία από τη μόλυνση και έχει σχεδιαστεί για να εφαρμόζει καλά με Γυαλιά και Προϊόντα Προστασίας της Ακοής της 3M. Για πολλές διαφορετικές βιομηχανικές εφαρμογές και άλλα επικίνδυνα περιβάλλοντα.

Πρωτοποριακός σχεδιασμός 3 επιφανειών, που επιτρέπει μεγαλύτερη ελευθερία κινήσεων στο πρόσωπο.


Τεχνολογία φίλτρου χαμηλής αντίστασης, που σάς δίνει τη δυνατότητα να αναπνέετε πιο εύκολα
Διαμορφωμένη επάνω επιφάνεια, που προσαρμόζεται στη μύτη και το περίγραμμα του προσώπου για αποτελεσματική σφράγιση.

3MCool Flow™ Βαλβίδα, που συμβάλλει στη μείωση της ανάπτυξης θερμότητας και υδρατμών στο εσωτερικό της μάσκας, ακόμα και σε θερμές και υγρές συνθήκες.

Ανάγλυφη επάνω επιφάνεια, που συμβάλλει στη μείωση του θαμπώματος των γυαλιών

Γλωττίδα στο σαγόνι, σχεδιασμένη για εύκολη τοποθέτηση, εφαρμογή και προσαρμογή.

Εύκολη φύλαξη, με αναδιπλούμενο σχεδιασμό και ατομική συσκευασία.

Χρωματικά κωδικοποιημένοι ιμάντες, για γρήγορη αναγνώριση: κόκκινο για FFP3 (NFP 50)

Διατίθεται σε μεγάλα ή μικρά μεγέθη συσκευασιών.

Μέγιστο επίπεδο χρήσης: Έως 50 x TLV.

   σ

Data sheet

ΕΠΙΠΕΔΟ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ
FFP3
ΜΕ ΒΑΛΒΙΔΑ
ΝΑΙ

Specific References