• -20%
Έκπτωση 20%

3M™ ΛΕΙΑΝΤΗΡΑΣ ΙΜΑΝΤΑ ΑΕΡΟΣ 330mm 13" PN33573

02192
310,47 €
248,38 €
με ΦΠΑ

Ελαφρύ και άνετο για γρήγορη και αποδοτική εργασία. 
Τα εργαλεία της 3M ™ για την επισκευή του αμαξώματος αποτελούν μέρος ενός ολοκληρωμένου χαρτοφυλακίου λειαντικών και εργαλείων ειδικά σχεδιασμένων για την επισκευή αυτοκινήτων. 
Το ελαφρύ τους βάρος, η δύναμη και η ευελιξία τους συνδυάζουν το εξαιρετικό παράδειγμα του τρόπου με τον οποίο η 3M αναδεικνύει τα καλύτερα έργα επισκευής τρακαρισμένων αυτοκινήτων.

Εξαιρετικό για κοπή σε στενές περιοχές, όπως κόψιμο, ξεπονταρισμα ,επικάλυψη και ραφή σημειακών συγκολλήσεων. Μπορεί να αντικαταστήσει και το παραδοσιακό τρυπάνι που δουλεύεται στις πόντες και στις ραφές. 

Ποσότητα
Τελευταία προϊόντα σε απόθεμα

Το τρβείο λειαντήρα 3M για την επισκευή αμαξώματος διαθέτει την τεχνολογία και την ευελιξία των τριβείων μεταλλικών ταινιών σε μέγεθος και είναι ιδανικό για την επισκευή χτυπημένων αυτοκινήτων. Αυτό το εργαλείο στενού προφίλ είναι εξαιρετικό για κοπή σε στενές περιοχές, όπως κόψιμο, ξεπονταρισμα ,επικάλυψη και ραφή σημειακών συγκολλήσεων  Αυτή η μηχανή λείανσης  είναι σχεδιασμένη για χρήση με τα λειαντικά 3Μ Cubitron ™ II.
Εχει πολλή δύναμη και εξαιρετική ευελιξία για μια σειρά εργασιών, συμπεριλαμβανομένης και της αφαίρεσης των σημείων συγκόλλησης. Σε πολλές περιπτώσεις, το τριβείο λειαντήρα αέρος μπορεί να αντικαταστήσει καιι το παραδοσιακό τρυπάνι που δουλεύεται στις πόντες και στις ραφες. 

 

Ελαφρύ και άνετο για γρήγορη και αποδοτική εργασία.  Τα εργαλεία της 3M ™ για την επισκευή του αμαξώματος αποτελούν μέρος ενός ολοκληρωμένου χαρτοφυλακίου λειαντικών και εργαλείων ειδικά σχεδιασμένων για την επισκευή αυτοκινήτων. Το ελαφρύ τους βάρος, η δύναμη και η ευελιξία τους συνδυάζουν το εξαιρετικό παράδειγμα του τρόπου με τον οποίο η 3M αναδεικνύει τα καλύτερα έργα επισκευής τρακαρισμένων αυτοκινήτων.

Specific References