• -20%
Έκπτωση 20%

3M™ ΛΕΙΑΝΤΗΡΑΣ ΙΜΑΝΤΑ ΑΕΡΟΣ 330mm 13" PN33573

02192
329,51 €
263,61 €
με ΦΠΑ

Ελαφρύ και άνετο για γρήγορη και αποδοτική εργασία. 
Τα εργαλεία της 3M ™ για την επισκευή του αμαξώματος αποτελούν μέρος ενός ολοκληρωμένου χαρτοφυλακίου λειαντικών και εργαλείων ειδικά σχεδιασμένων για την επισκευή αυτοκινήτων. 
Το ελαφρύ τους βάρος, η δύναμη και η ευελιξία τους συνδυάζουν το εξαιρετικό παράδειγμα του τρόπου με τον οποίο η 3M αναδεικνύει τα καλύτερα έργα επισκευής τρακαρισμένων αυτοκινήτων.

Εξαιρετικό για κοπή σε στενές περιοχές, όπως κόψιμο, ξεπονταρισμα ,επικάλυψη και ραφή σημειακών συγκολλήσεων. Μπορεί να αντικαταστήσει και το παραδοσιακό τρυπάνι που δουλεύεται στις πόντες και στις ραφές. 

Ποσότητα
Χωρίς απόθεμα


Ή

Καλέστε μας στο 2102850634

Ο 3M™ Ταινιολειαντήρας τύπου File για την επισκευή αμαξώματος διαθέτει την τεχνολογία και την ευελιξία των ταινιολειαντήρων που χρησιμοποιούνται στις μεταλλικές κατασκευές, σε μέγεθος που είναι ιδανικό για επισκευές φανοποιίας. Αυτό το εργαλείο στενού προφίλ είναι εξαιρετικό για την κοπή σε δυσπρόσιτα σημεία, όπως κοπή, διαμόρφωση και φινίρισμα των σημειακών συγκολλήσεων, αλλά και για το σβήσιμο και το φινίρισμα συγκολλήσεων. Αυτός ο ταινιολειαντήρας τύπου File έχει σχεδιαστεί για χρήση με τα 3M™ Cubitron™ II Λειαντικά.

Φέρνοντας στο φανοποιείο την αξιοπιστία και την ευελιξία των βαρέου τύπου ταινιολειαντήρων τύπου file που χρησιμοποιούνται στις μεταλλικές κατασκευές, ο 3M™ Ταινιολειαντήρα τύπου File για την επισκευή αμαξώματος διαθέτει ελαφρύ βάρος και στενό προφίλ, που το καθιστά ιδανικό για εργασίας φανοποιίας. Λειτουργεί στα 495 W και έχει βάρος λιγότερο από 1 kg, παρέχοντας άφθονη δύναμη και εξαιρετική ευελιξία σε ένα μεγάλο εύρος εργασιών, όπως η αφαίρεση σημειακών συγκολλήσεων. Σε πολλές περιπτώσεις, ο ταινιολειαντήρας μπορεί να αντικαταστήσει ένα τυπικό δράπανο αφαίρεσης σημειακών συγκολλήσεων. Είναι επίσης ιδανικός για την προετοιμασία επιφανειών και την αποτελεσματική αφαίρεση της φλάντζας συναρμογής, της ουρεθάνης, του στεγανοποιητικού αρμών, αλλά και για τον καθαρισμό των συγκολλήσεων. Ο 3M™ Ταινιολειαντήρες τύπου File για επισκευή αμαξώματος είναι ιδιαίτερα κατάλληλος για τη λείανση ή το τρόχισμα σε δυσπρόσιτα σημεία, όπως μεταξύ των πάνελ των θυρών ή κατά μήκος αιχμηρών καμπύλων επιφανειών. Ολόκληρο το περίβλημα είναι περιστρεφόμενο, επιτρέποντας στον χειριστή να γυρίσει και περιστρέψτε το τριβείο και τον ιμάντα για σημεία που είναι δυσπρόσιτα. Αυτός ο ταινιολειαντήρας τύπου file έχει σχεδιαστεί για χρήση με τους 3M™ Cubitron™ II Λειαντικούς Ιμάντες, που δημιουργήθηκαν για αποδοτική λείανση και μεγάλη διάρκεια διάρκεια ζωής των λειαντικών. Διαθέτει έναν αντικαταστάσιμο δίσκο επαφής από καουτσούκ, που έχει σχεδιαστεί για να παρέχει ακόμα μεγαλύτερη ευελιξία και να ασκεί λιγότερες πιέσεις στο λειαντικό κατά τη χρήση, επιμηκύνοντας περαιτέρω τη διάρκεια ζωής του λειαντικού ιμάντα. Ο 3M™ Ταινιολειαντήρας τύπου File για την επισκευή αμαξώματος αποτελεί μέρος της ολοκληρωμένης σειράς με λειαντικά υλικά και εργαλεία, τα οποία έχουν σχεδιαστεί ειδικά για επισκευές φανοποιίας.

 

  • Ελαφρύς ταινιολειαντήρας τύπου File, που είναι ιδανικός για κοπή και φινίρισμα σε εργασίες επισκευής αμαξώματος
  • Ισχυρός κινητήρας 495 W, που είναι εξαιρετικός για επισκευές φανοποιίας
  • Ελαφρού βάρους, για μεγαλύτερη ευελιξία και λιγότερη κόπωση του χειριστή
  • Περιστρεφόμενο περίβλημα, που παρέχει τη δυνατότητα χρήσης σε διάφορα δυσπρόσιτα σημεία
  • Σχεδιασμένος για χρήση με τους 3M™ Cubitron™ II Λειαντικούς Ιμάντες

Specific References