- Νέο

Αυτή είναι η ιδανική διαδικασία για μεγάλες αλυσίδες γρήγορου φαγητού που χρησιμοποιούν πάντα το ίδιο λάδι και μόνο ένα μόνο τηγάνι.
Παρέχεται επίσης η δυνατότητα παρακολούθησης της απόκτησης της σταθερής εμβέλειας και μετράει την περιεκτικότητα σε ελεύθερα λιπαρά οξέα μέχρι 7%.
Αυτές οι ταινίες παρακολούθησης χαμηλής εμβέλειας παρέχουν γρήγορη μέτρηση της περιεκτικότητας σε ελεύθερα λιπαρά οξέα έως 2,5%.
Τα σημάδια χρώματος στη δοκιμαστική ταινία δείχνουν πόσο υψηλό είναι το ποσοστό.
Αυτή είναι η ιδανική διαδικασία για μεγάλες αλυσίδες γρήγορου φαγητού που χρησιμοποιούν πάντα το ίδιο λάδι και μόνο ένα μόνο τηγάνι.
Παρέχεται επίσης η δυνατότητα παρακολούθησης της απόκτησης της σταθερής εμβέλειας και μετράει την περιεκτικότητα σε ελεύθερα λιπαρά οξέα μέχρι 7%.
Οι λωρίδες παρακολούθησης παρέχουν ταχεία μέτρηση της περιεκτικότητας σε ελεύθερα λιπαρά οξέα έως 2,5%
Πώς να χρησιμοποιήσετε τις ταινίες;
1. Βυθίστε τις τέσσερις μπλε λωρίδες σε ζεστό βρασμό για περίπου 2 δευτερόλεπτα
2. Περιμένετε 30 δευτερόλεπτα για να στεγνώσει η ταινία
3. Μετρήστε πόσες ζώνες έχουν αλλάξει από μπλε σε κίτρινο
4. Πετάξτε το λάδι σύμφωνα με τους τοπικούς περιορισμούς *
Παράδειγμα: 3 ζώνες αποχρωματισμένες (κίτρινη) σημαίνουν ότι περιέχονται 2% FFA
Αυτή είναι η ιδανική διαδικασία για μεγάλες αλυσίδες γρήγορου φαγητού που χρησιμοποιούν πάντα το ίδιο λάδι και μόνο ένα μόνο τηγάνι.
Παρέχεται επίσης η δυνατότητα παρακολούθησης της απόκτησης της σταθερής εμβέλειας και μετράει την περιεκτικότητα σε ελεύθερα λιπαρά οξέα μέχρι 7%.