3M™ Versaflo™ Ασπίδα Προσώπου με άνετη προσωπίδα M-206

02183
344,72 €
με ΦΠΑ

·         Ελαφριά, συμπαγής και καλά ισορροπημένη ασπίδα προσώπου με άνετη προσωπίδα για σκόνες, ψεκασμούς και χημικές επεξεργασίες.

·         Υψηλή ευελιξία - Ολοκληρωμένη προστασία της αναπνοής, του προσώπου, του κεφαλιού, των ματιών και της ακοής από μια γκάμα κινδύνων.

·         Αυξημένος έλεγχος και άνεση με τον εκτροπέα ροής αέρος, που επιτρέπει στον χρήστη να κατευθύνει τη ροή του αέρα μέσα στο κάλυμμα κεφαλής.

·         Εύκολη Συντήρηση - Τα ανταλλακτικά και τα αξεσουάρ είναι γρήγορα, εύκολα και απλά στην αντικατάσταση.

·         Ο σχεδιασμός της προσωπίδας συνδυάζει εξαιρετική περιφερειακή όραση και ορατότητα προς τα κάτω, με καλή οπτική ευκρίνεια.

Ποσότητα
Τελευταία προϊόντα σε απόθεμα

Η 3M™ Versaflo™ Ασπίδα Προσώπου Μ-206 προσφέρει προστασία της αναπνοής, της κεφαλής, των ματιών και του προσώπου (ΕΝ166 Μεσαίας Κρούσης).

Η 3M™ Versaflo™ Ασπίδα Προσώπου Μ-206 προσφέρει προστασία της αναπνοής, της κεφαλής, των ματιών και του προσώπου (ΕΝ166 Μεσαίας Κρούσης). Το κράνος διαθέτει μια άνετη προσωπίδα γενικής χρήσης, για σκόνες, ψεκασμούς και χημικές επεξεργασίες. Το Κράνος M-206 καλύπτει τις προδιαγραφές απόδοσης (ΤΗ3) για αυτόν τον τύπο προϊόντος, όταν χρησιμοποιείται σε συνδυασμό με συγκεκριμένες 3M™ Versaflo™ Μονάδες Παροχής Αέρα.

·         Ελαφριά, συμπαγής και καλά ισορροπημένη ασπίδα προσώπου με άνετη προσωπίδα για σκόνες, ψεκασμούς και χημικές επεξεργασίες.

·         Υψηλή ευελιξία - Ολοκληρωμένη προστασία της αναπνοής, του προσώπου, του κεφαλιού, των ματιών και της ακοής από μια γκάμα κινδύνων.

·         Αυξημένος έλεγχος και άνεση με τον εκτροπέα ροής αέρος, που επιτρέπει στον χρήστη να κατευθύνει τη ροή του αέρα μέσα στο κάλυμμα κεφαλής.

·         Εύκολη Συντήρηση - Τα ανταλλακτικά και τα αξεσουάρ είναι γρήγορα, εύκολα και απλά στην αντικατάσταση.

·         Ο σχεδιασμός της προσωπίδας συνδυάζει εξαιρετική περιφερειακή όραση και ορατότητα προς τα κάτω, με καλή οπτική ευκρίνεια.

·         Προσωπίδα με επικάλυψη πολυκαρβονικού, που παρέχει πρόσθετη αντοχή σε χημικά και γδαρσίματα.

·         Εύκολη Συντήρηση - Τα ανταλλακτικά και τα αξεσουάρ είναι γρήγορα, εύκολα και απλά στην αντικατάσταση.

 

Data sheet

ΕΙΔΟΣ VERSAFLO
ΚΡΑΝΗ M-SERIES

Specific References

You might also like